Hürriyet Gazetesi Burçlar
Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir. Büyüklerinizle ilgili bir şikayetiniz olmayacaktır. Ancak varsa kardeşleriniz ya da yakın akrabalarınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fikir ayrılıklarından kaynaklanacak olan bu anlaşmazlıklar sırasında fazla bir tepki göstermeseniz bile, bunların şuuraltına yerleşmesi mümkündür. Özellikle tartıştığınız kimselerin kadın olması sizi daha da hırçınlaştırabilir.
Takvim Gazetesi Burçlar
Herhangi bir negatif durum yok. Ancak düşünceleriniz çok fazla olumsuz. Taşkınlık ve kaçamak yapmanız halinde suçüstü yakalanabilirsiniz. Kendinizi kontrol altına almayı bilmelisiniz.
Vatan Gazetesi Burçlar
Sırlarınızı paylaşırken karşınızdaki insanın da zaafları olduğunu hesaplamalısınız. Onun bu sırrı açığa çıkardıktan sonraki düşeceğiniz zor anları aklınıza getirin. Buna göre hareket edin. Maddi geliriniz her geçen gün daha da artıyor.
Milliyet Gazetesi Burçlar
Bütçenizi düşünebilirsiniz
Aslında geçtiğimiz günlerde paraya ilişkin konular yeteri kadar meşgul ediciydi. Şimdi hafta sonunda parasal açıdan neler yapabilirsiniz, düşünmeniz lazım. Bütçenizin yeniden düzene girmesi için uğraşabilirsiniz. Sahip olduğunuz kaynaklar ve destekler üzerine düşüneceksiniz. Bugünlerde yeni düşünceler ve işbirlikleri şekil almaya başlıyor. Bazı sözleşmeler de gündeme gelebilir. Ancak yine de şimdilik aceleci davranmamalısınız. Daha fazla konuşma ve yazışma gerekiyor.
Bugun Gazetesi Burçlar
Günlerdir üzerinde kafa yorduğunuz problemin kaynağını
nihayet bulacaksınız. Durum ilk başta iç açıcı gözükmese
de, konu hakkında bilgisi olan yakınlarınızın
yardımını isteyeceksiniz. Onlarla iş birliği yaparak bu
sorunun üstesinden gelmeniz, pek zaman almayacak.
şok Gazetesi Burçlar
Kişiliğinize önem veriyor, yardımları geri çeviriyorsunuz. Böyle bir girişimde bulunmamalısınız. Mütevazı davranmayı önemseyin.



Eylül 28th, 2008
burçlar
Burçlar : 