Hürriyet Gazetesi Burçlar
Kendinizden ve etrafınızda gelişen olaylardan memnuniyetsizlik duyuyorsunuz. Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz, isteksizlik ve moral bozukluğu veriminizi ve aktivitelerinizi düşürecektir daha da önemlisi fazla yemek yemekten sağlığınız bozulabilir, dikkatli olmalısınız.
Takvim Gazetesi Burçlar
Beklediğiniz gelişmeler ardı ardına sıralanmaya başladı. Ani bir mutluluk içine giriş yaptınız. Uzun süredir huzurunuzu kaçıran olaylardan dolayı rahat bir nefes alacaksınız. Partnerinizin desteğini unutmayın.
Vatan Gazetesi Burçlar
Eğlenceli bir iş gezisi sizi maddi anlamda arzu ettiğiniz pozisyona getirebilir. Başka firmalardan gelecek iş tekliflerine iyi bir analiz yapmadan olumlu cevap vermeyin. Aşk hayatınızda canlılık olacak.
Milliyet Gazetesi Burçlar
Size pek çok konuda uyum getiren ve hayattan keyif alacağınız konular öne çıkıyor. Kendinizi özgür hissetmeniz sayesinde yenilikler deneme arzunuz büyüyor. Eğitim konularından keyif alabilir ve kendinizi geliştirirken hayatınızı yenileyebilirsiniz. Yeni kişilerin deneyimlerinden yararlanmanız yanında, duygularınızı ortaya rahat koyabilirsiniz.
Bugun Gazetesi Burçlar
Şu sıralar, hayatınızda epey bir hareketlilik gözüküyor.
Uzun süredir görüşmediğiniz bir yakınınız,
sizi birkaç günlüğüne ziyaret edecek.
Kazançla sonuçlanacak iş tekliflerine imza atacaksınız.
Duygusal ilişkinizdeki bazı belirsizlikleri,
sevdiğiniz insanla beraber çözüme kavuşturacaksınız…
Yoğun; ama hoş günler sizi bekliyor.
şok Gazetesi Burçlar
İş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor.



Ekim 2nd, 2008
burçlar
Burçlar : 