Hürriyet Gazetesi Burçlar
Davranışlarınız, çevrenizdekiler üzerinde uyumsuz bir kişi izlenimi bırakıyor . Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınız oldukça kuvvetli olacaktır. Ancak siz bunu kullanmakta özgürsünüz. Çünkü eğlence ve dinlenceye olan düşkünlüğünüz bu ara kendisini hissettirecektir. fakat bu tutumunuz sizin aleyhinize olabilir. Hisleriniz ve sezgileriniz kuvvetli olacaktır.
Takvim Gazetesi Burçlar
Sorumluluklar almaktan kaçınmıyor ve hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Kırdığınız kişileri aramaktan çekinmemelisiniz. Özür dilemeniz onlar için yeterli olacak.
Vatan Gazetesi Burçlar
Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse de çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta her şey olabilir.
Milliyet Gazetesi Burçlar
Girişimcisiniz
Hafta sonunda üzerinde uzun süredir durduğunuz konular hakkında daha kalıcı kararlar verebilirsiniz. Duygusal alanda önem kazanan ve hassasiyet yaratan konular üzerindesiniz. Bazı beklentiler ve sizi beraberliklerinizde meşgul eden konular var. Ortaklaşa konularda şimdi çok akılcısınız. Hafta sonunda yeni bir adım atmak, sizin için önem taşıyan konular üzerinde düşünmek yerinde olacak. Gereksiz endişelerden kaçının ve yeteneklerinizi değerlendirmeye bakın.
Bugun Gazetesi Burçlar
İçinizden hiçbir şey yapmak gelmiyor şu son günlerde.
Hayatınızın fazla monoton geçtiği hükmüne -ister istemez-
kapılabilirsiniz. Bunun bir nebze olsun önüne
geçmek için en ufak olumlu gelişmeyle bile mutlu olmaya
çalışın ve problemleri kafanıza fazla takmayın.
şok Gazetesi Burçlar
Yakın dost çevrenizi kırabilirsiniz. Maddi olanaklarınızı çok fazla seferber etmeyin. Kayıp yaşama şansınızı da göz önünde bulundurun.



Eylül 28th, 2008
burçlar
Burçlar : 